Termeni si Conditii

pentru utilizarea site-ului www.tudorestates.ro

 

INTRODUCERE

Prezentele Condiţii Generale definesc condiţiile de utilizare a site-ului www.tudorestates.ro de către potenţialii vizitatori sau clienţi. Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi termenii de utilizare descrişi în continuare.

 

DREPTURILE ASUPRA CONŢINUTULUI SITE-ULUI

TUDOR ESTATES SRL deţine drepturi complete şi depline asupra titlului de proprietate şi prin aceasta toate drepturile de autor şi cele brevetate. Nu aveţi dreptul să redistribuiţi, vindeţi, decompilaţi, dezasamblaţi aplicaţia software într-o formă perceptibilă de către oameni.

Toate informaţiile, produsele sau aplicaţiile conţinute în acest site sunt proprietatea TUDOR ESTATES, care îşi rezervă dreptul de a modifica conţinutul şi/sau structura site-ului în orice moment şi fară nici o informare prealabilă.

Întregul conţinut al site-ului www.tudorestates.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conţinutul şi prezentarea site-ului sunt deţinute de TUDOR ESTATES. Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului site-ului în orice scop fară confirmarea scrisă din partea TUDOR ESTATES.

Accesul si utilizarea paginii https://www.tudorestates.ro  sunt gratuite si au scopul de a facilita accesul la serviciile si produsele comercializate de catre societatea noastra

 

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conţinutul informaţiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităţilor şi serviciilor TUDOR ESTATES. TUDOR ESTATES nu va acorda nici o garanţie referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;

– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

– inexistenţa pe site-ul pus la dispoziţie a viruşilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

 

Astfel, TUDOR ESTATES nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.

TUDOR ESTATES este o agentie imobiliara care ofera servicii de intermediere inchiriere inchiriere/vanzare imobile.

In relatia cu clientii TUDOR ESTATES va pune la dispoziţia Clientului o informare scrisă cu privire la: preţurile practicate în zonă pentru imobile similare celui ofertat; inconveniente şi deficienţe pe care le-a identificat Agenţia cu privire la imobil şi zonă (vecinătăţi) şi care ar putea influenţa preţul de vânzare; nivelul comisionului practicat şi a comisionului care i se propune; nivelul estimat al costurilor ce revin Clientului în procesul de încheiere a unei tranzacţii.

Comisionul datorat de Client este în funcţie de tipul contractului de intermediere (deschis sau exclusiv) şi de tranzacţia dorită de Client (vânzare/cumpărare sau închiriere) la care se poate adauga TVA.

Agenţia TUDOR ESTATES nu prestează şi nu intermediază servicii tehnice (cadastrale, topografice, etc.), economice (analize de fezabilitate, rentabilitate a unei afaceri, contabilitate, fiscalitate), juridice.

Agenţia TUDOR ESTATES recomandă Clientului ca înainte de semnarea oricărui act cu un Terţ interesat de oferta sa imobiliară să consulte un avocat/notar public/consultant economic/alte persoane pe care acesta le consideră avizate şi de încredere, pentru a evita angajamente defavorabile/păgubitoare.

 

OBIECTIVUL CONŢINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conţinutului site-ului este de a transmite informaţii actualizate şi exacte.

TUDOR ESTATES nu poate garanta că prezentele pagini nu conţin erori, şi asigură că va depune toate diligenţele pentru realizarea unei informări corecte şi remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care doreşte să-şi procure unul din serviciile prezentate în site este rugată să contacteze TUDOR ESTATES prin unul din mijloacele afişate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilităţii serviciului sau produsului în cauză cât şi asupra condiţiilor contractuale şi informaţiilor tehnice sau de altă natură.

 

INFORMAŢII PERSONALE

TUDOR ESTATES nu colectează individual date de identificare a utilizatorului. Noi nu colectăm date personale de identificare pe acest website decât dacă dvs alegeţi să ni le trimiteţi prin email sau prin salvare de profil de căutare. Chiar şi atunci când alegeţi să ne furnizaţi informaţii, noi le păstrăm confidenţiale şi nu transmitem adresa dvs de email nimănui. Când vizitati pagina TUDOR ESTATES , noi colectăm informaţii de bază care nu identifică utilizatori individuali. Acestea includ traficul de vizitare al site-ului, care pagini au fost vizitate şi pentru cât timp, de unde sunt vizitatorii şi ce IP folosesc.

 

INFORMATII NESOLICITATE

In cazul in care primim datele personale ale dumneavoastra pe care nu le-am solicitat direct de la dumneavoastra si stabilim ca am fi putut obtine aceste date si de la dumneavoastra in masura in care v-am fi solicitat acest lucru, vom efectua demersurile necesare pentru a va notifica, intr-un termen rezonabil, ca am colectat respectivele Date. In masura in care nu am fi putut colecta aceste date de la dumneavoastra prin solicitarea lor, urmeaza sa procedam la distrugerea sau denominalizarea acestora. Orice Date nesolicitate pe care dumneavoastra ni le oferiti vor fi folosite pentru scopurile mentionate in prezenta Politica si cu respectarea scopului pentru care au fost oferite de catre dumneavoastra.

 

DREPTURILE DUMNEAVOASTRA IN LEGATURA CU DATELE CU CARACTER PERSONAL

·         Dreptul de acces

·         Dreptul la rectificare

·         Dreptul la stergerea datelor

·         Dreptul la restrictionarea prelucrarii

·         Dreptul de a fi informat cu privire la rectificarea sau stergerea Datelor sau cu privire la restrictionarea prelucrarii

·         Dreptul la portabilitatea datelor cu caracter personal

·         Dreptul la opozitie si la procesul decizional individual automatizat

 

CONFIDENTIALITATE SI SECURITATE

Protectia Datelor dumneavoastra este foarte importanta pentru noi. Vom lua toate masurile de securitate necesare pentru protectia Datelor dumneavoastra impotriva accesului neautorizat la Date sau modificarii, dezvaluirii sau distrugerii neautorizate de Date. Acest lucru presupune revizuiri interne ale practicilor de colectare, pastrare si procesare de date si ale masurilor de securitate, de asemenea, masuri fizice de securitate pentru protectia impotriva accesului neautorizat la sistemele unde stocam datele personale.

Avem implementate masuri tehnice si organizationale de Securitate, in vederea protejarii Datelor dumneavoastra accesului neautorizat la Date, pierderii, distrugerii sau modificarii accidentale sau intentionate. Aceste masuri sunt in permanenta actualizate si adaptate in vederea asigurarii celui mai inalt nivel de protectie.

 

COMUNICAREA CU VIZITATORII SITE-ULUI

Metodele prin care vizitatorii site-ului inițiază contactul cu noi sunt: adresă de e-mail, număr de telefon, formularele prezente pe site.

Această contactare are loc pentru a cere informații despre produsele noastre, pentru a ne solicita oferte de preț, pentru a ne consulta părerea pe diferite subiecte, pentru a beneficia de serviciile noastre, pentru a facilita procesul de plată.

Inițierea contactului de către d-voastră îl considerăm / reprezintă consimțământul d-voastră pentru a vi se răspunde înapoi, a vi se furniza informațiile, a primi detalii de plata sau orice informație solicitată.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres şi neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu directivele GDPR pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor şi întrebărilor utilizatorilor site-ului, informaţiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări şi prelucrări electronice. Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati urmatorul link https://www.tudorestates.ro/politica_confidentialitate.html.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului şi la protecţia utilizării vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul secţiunii Contact din site.